Bed & Breakfast

Hier verblijven is genieten van rust, ruimte en luxe. Wij verwennen onze gasten met plezier ! We  hebben drie  comfortabele tweepersoonskamers beschikbaar met zitje, kast  en internet TV. Ze hebben een eigen badkamer met douche, toilet en vaste wastafel. Alle kamers kijken uit op terras, tuin, waterpartij, grasland met schapen, ganzen, eenden en kippen, daarachter de hoogstamfruitbomen van het meer dan een hectare grote landgoed.

Een uniek plekje vlak bij het centrum van Middelburg, hier komt u heerlijk tot rust en kunt u ook buiten op het terras genieten van het zonnetje.

 

 

Het luxe ontbijt wordt geserveerd in de lichte ontbijtsalon. Er staan ruime twee- of vierpersoonstafels en in het midden een grote, ronde tafel voor een uitgebreider gezelschap. Bij mooi weer kan heerlijk  buiten op het terras ontbeten worden. Ook buiten de ontbijttijden is het plezierig om hier te vertoeven.

Een fraaie zithoek met heerlijke bank, leeslampen en televisie nodigen uit om er gezellig te lezen of televisie te kijken. Er is WIFI door het hele gebouw dus  internetten is overal mogelijk.

.